Castro i Prat, dos reis del motocrós a Cervera

18/01/2017

Junts entrenen cada setmana a la seva terra i enguany tots dos opten al títol de campió d'Espanya i de Catalunya en les seves respectives categories

Cervera compta amb dos dels referents del motocròs català. Sergio Castro, competint en la categoria de 250C.C ha estat 10 vegades campió de Catalunya i també suma en el seu palmarès un tercer lloc al campionat d’Espanya. En les files del seu equip, el Team Castro, hi entrena Carlos Prat, un altre cerverí de tan sols 9 anys que competeix en la categoria de 65C.C, tot i que els nens de la seva edat competeixen en una categoria inferior. 

El paral·lelisme entre aquests dos pilots també es posa de manifest en els seus objectius. Enguany Castro competirà al campionat d’Europa de 250 C.C, al campionat d’Espanya d’MX2 i al campionat de Catalunya d’MX2. Prat també competirà a nivell català, estatal i europeu i es marca uns objectius ben alts. 

L’admiració entre aquests dos pilots és mútua. Entrenador i alumne demostren el respecte que es tenen entre ells i la satisfacció de ser de la mateixa terra i poder entrenar junts.