Guissona celebra la 6ena edició de La Fira de Nadal i de l’Antiquari

16/12/2017

Productors locals i d’arreu del territori, activitats per als més petits i "Tions" de totes les mides han estat els protagonistes de la jornada

La Fira de Nadal i de l’Antiquari ha donat el tret de sortida a les activitats nadalenques d’enguany de Guissona. Ja són sis els anys que es porta celebrant aquesta fira en la que paradistes d’arreu de Catalunya exposen els seus productes i on els productors i entitats de la ciutat donen a conèixer les seves creacions. La Plaça Bisbe Benlloch ha estat l’espai reservat a la fira d’antiquaris i col·leccionistes, mentre que al centre i voltants de la Plaça Major s’hi han congregat els paradistes. Productes artesans fets a mà i "Tions" de totes les mides han estat els protagonistes d’aquesta jornada en la que també hi ha hagut algú que ha aprofitat pe recaptar diners per al viatge de fi de curs.

Tampoc han passat per alt les activitats per als més menuts, que han pogut gaudir d’un conta contes, un caga tió, i un divertit circuit de jocs. Un gran reclam de la campanya de Nadal de Guissona són els Pastorets, que es van recuperar l’any passat després de 23 anys sense fer-se; així doncs, en aquesta fira de Nadal també s’han pogut comprar les entrades i per a l’actuació que es durà a terme el dia 7 de gener. Les activitats d’aquesta jornada es complementaran amb la representació d’un pessebre vivent a l’interior de la Capella de Santa Maria.

 

 

 

Albert Morales