Guissona destinarà el 90% dels pressupostos a l'Ateneu

18/12/2017

S’ invertiran uns 2 milions d’euros per culminar dos actuacions a la sala d’actes i una als acabaments dels accessos a les diferents parts de l’edifici

L’ajuntament de Guissona destinarà més del 90% del pressupost del 2018 a culminar la renovació integral de l’Ateneu. La falta d’una sala polivalent al centre de la ciutat obliga Guissona a dur a terme les seves grans activitats culturals i lúdiques als pavellons poliesportius, havent-se de coordinar amb les cites esportives dels equips de la vila. En total, Guissona destinarà aquest any uns 2 milions d’euros per culminar les tres darreres actuacions a l’edifici. Dos es duran a terme a la sala d’actes: la instal·lació de la caixa escènica i del pati de butaques, amb capacitat per a 450 espectadors i la tercera serà als acabaments dels accessos a les diferents parts de l’edifici, entre les quals es troba la nova terrassa exterior de la tercera planta que tindrà una capacitat per a més de 200 espectadors.

Tot i que aquestes obres tenen un termini d’execució d’un any, les actuacions al bar de l’edifici encaren ja la recta final i a partir del mes de gener ja obrirà de cara al públic. El nou bar, que serà l’unic espai propietat de l’entitat de l’Ateneu, tindrà dos plantes amb una superfície total de gairebé 300 metres quadrats. Des del tancament de l’edifici, al 2009, Guissona ha destinat ja un milió i mig en la seva remodelació i renovació.

Segons l’alcalde de Guissona Xavier Casoliva, el percentatge restant dels pressupostos del 2018 es destinaran en l’acondicionament de diversos trams dels carrers de la ciutat.

 

 

Albert Morales