Les colles ciclistes de Cervera presenten "La Hivernal"

08/01/2017

La jornada ha servit per conèixer el recorregut de la cursa d'aquest any, que es disputarà el 5 de març. En total hi han participat uns 70 ciclistes

Aquest diumenge al matí les colles ciclistes de Cervera han fet una trobada per presentar la cursa de “La Hivernal” que es celebrarà el 5 de març i comptarà amb tres circuits de 25, 40 i 65 Km. En la trobada feta aquest cap de setmana, els membres de les colles ciclistes han passat per algun dels trams d’aquesta futura cursa, que cada any canvia de localització i manté els participants a l’expectativa. 

Els organitzadors de La Hivernal asseguren que tot i ser un circuit nou està pensat perquè la gent s’ho passi be, perquè no pateixi durant el trajecte i perquè gaudeixin dels paisatges. Tot i així també hi haurà algun tram que requerirà una mica de tècnica.

La ruta en bicicleta ha finalitzat al Bar “L'Amistat” de Sant Antolí, on els participants han fet un esmorzar a base d’entrepans de botifarra i amanida. En total hi ha participat una setantena de ciclistes i es preveu que a “La Hivernal” en participin més de 500.