Malaltia, lluita, superació...i amor

16/01/2018

A la Sara li van diagnosticar un sarcoma d’Ewing a finals del 2016. Uns mesos després, enmig de les sessions de quimioteràpia, va trobar l’amor a l’hospital

A la Sara, una noia de Cervera de 17 anys, li van diagnosticar càncer a finals del 2016. En concret es tractava d’un sarcoma d’Ewing, un tipus de tumor ossi o de teixits tous que afecta fonamentalment a nens i joves.

En aquell moment, la Sara, va iniciar una dura i difícil etapa de la seva vida on les sessions de quimioteràpia, les llagues i les llargues jornades a l’hospital van passar a formar part de la seva vida diària. La situació va canviar a l’estiu del 2017 quan, enmig de tanta lluita i esforç, la Sara es va enamorar de l’Alvaro, un noi de la seva edat amb la mateixa malaltia que ella i amb el que coincidien molt sovint en reunions oncològiques i als passadissos de l’hospital.

Des d’aleshores l’Alvaro i la Sara s’ajuden mútuament en els seus respectius tractaments i, malgrat que cap dels dos encara no hagi superat la malaltia, ara veuen la vida amb molta més alegria, il·lusió i esperança.

Actualment la Sara està estudiant el Batxillerat artístic a Tàrrega i de gran li agradaria ser professora.

Albert Morales