Piqué i Puyol inauguren la Cruyff Court Gerard Piqué de St. Guim

24/05/2017

Els dos futbolistes han fet un partit a les noves instal·lacions, amb victòria pel de la Pobla

Sant Guim de Freixenet s’ha vestit de gala en la inauguració de les noves instal·lacions de la Fundació Johan Cruyff. Gerard Piqué, amb arrels a  la vila, ha estat l’impulsor d’aquest projecte, que s’ha aixecat al pati de l’escola del poble i que es suma a les Cruyff Courts de Mollerussa, impulsada per Bojan Krkic o la de la Pobla de Segur, impulsada per Carles Puyol.

Piqué ha estat el protagonista d’aquesta jornada, que ha  arribat al seu punt àlgid amb la celebració d’un partit entre els alumnes de l’escola de Sant Guim i on el central del Barça i l’ex jugador Carles Puyol, que també ha estat invitat a l’acte, han exercit com a capitans. 

El partit ha acabat amb empat a 2 i s’ha decidit a la tanda de penals amb victòria de l’equip de Puyol, tot i haver fallat el seu llançament. Les instal·lacions però, van més enllà de la pista de futbol, i es que a partir d’ara, els veïns de Sant Guim també gaudiran d’una pista de mini basquet i l’anomenada zona Pati 14, amb jocs pintats al terra perquè els més petits puguin jugar-hi. 

Als actes també hi ha assistit el vicepresident primer del Futbol Club Barcelona, Jordi Cardoner, i l’esposa i la filla de Johan Cruyff. Sant Guim de freixenet és, a partir d’ara, el poble més petit en disposar d’una Cruyff Court, de les 216 que hi ha a Europa.

Albert Morales