Propostes per al cap de setmana

31/03/2017

Aquestes són les propostes que et fem des de la Segarra TV per aquesta cap de setmana.

Ens avancem un dia al cap de setmana per anunciar la 2na Mostra de Cinema de Muntanya que es durà a terme divendres a les 21:30 a la Sala Francesc Buireu de Cervera. Aquest cap de setmana es projectaran els audiovisuals “Citadel” i “Jean Troillet, Toujours Aventourier”.

 

La plaça Universitat de Cervera viurà, dissabte 1 d’abril, una jornada festiva dedicada a les sardanes infantils i juvenils, amb el reconegut i divertit espectacle “Gira Gira”, a càrrec del Grup Pocasol3 i la Bellpuig Cobla.

La ciutat de Cervera aplegarà les diferents colles sardanistes infantils i juvenils de tota la província de Lleida. El “Saltem i Ballem”, que arriba a la 27a edició, és la trobada anual que la Federació Sardanista de les Terres de Lleida organitza en una població diferent del territori, a fi i efecte de mostrar la sardana com una dansa divertida per als infants i joves.

 

Finalment, diumenge a les 7:30 del matí, arrencarà la 4ta edició de la Caminada de la Marinada, a Sant Guim de Freixenet. Una ruta per l’altiplà de la Segarra que ofereix dos recorreguts de17 i 32km. La sortida serà davant de l’agrobotiga Sikarra Nostra.

 

Molt bon cap de setmana.

Albert Morales