Roger Grimau i el bàsquet, protagonistes d’una setmana única

10/07/2017

Ja són 5 anys que l’ex jugador de bàsquet organitza aquest campus a Sant Guim de Freixenet

Sant Guim de Freixenet va cloure aquest diumenge 9 de juliol, una nova edició del campus de basquet Roger Grimau, un projecte que va néixer fa cinc anys i que enguany a fet rècord d’inscripcions, amb un total de 85 nens d’entre 6 i 16 anys. Tot i que la temàtica principal hagi estat el  basquet, amb entrenaments al poliesportiu, el campus s’ha estructurat en tres línies més de treball com són l’anglès, els valors en l’esport (a través de xerrades i vídeos) i un programa de lleure per ocupar les hores lliures. 

Durant els 7 dies de campus, els nens i nenes que hi han format part s’han allotjat a l’escola de primària del poble on, a part de dormir-hi, hi han fet tots els àpats i han pogut gaudir de les recents estrenades instal·lacions de la Fundació Johan Cruyff. A més a més, també han anat a la piscina i a les pistes de pàdel. 

El vincle entre Roger Grimau i Sant Guim de Freixenet, va néixer arrel de que la família de la seva dona estiueja cada any en aquest indret de la Segarra. Quan l’ex-jugador de basquet va veure les instal·lacions i el caliu del poble, no va  dubtar en tirar endavant aquest projecte.

Albert Morales