Torà projecta la xerrada “Nens i nenes autònoms, amb identitat i autoestima”

25/04/2017

Per tercer any escolar, el Consell Comarcal de la Segarra, conjuntament amb l’AMPA i l’Escola Sant Gil de Torà organitzen un cicle de xerrades adreçades a pares i mares. La darrera xerrada d’aquest cicle ha estat; “Nens  i nenes autònoms, amb identitat i autoestima”. Preparem-los per la vida. A càrrec de Joan Carles Folia, Gerent d'ORGANITZA, SL Mestre, Llicenciat en Ciències de l'Activitat Física i Esport. Joan Carles Folia assessora a diferents centres educatius, empreses i mitjans de comunicació . 

La presentació va anar  a càrrec de l’alcalde a Torà, Magi Coscollola, que va explicar que aquestes xerrades reben molt bona acollida perquè la temàtica de les xerrades han estat escollides per la pròpia AMPA de l’Escola i l’Escola.

Aquesta és una de les 21 accions resultants del Pla d’acció 2016-19 del Consell Social de Torà i respon a l’organització de xerrades i tallers adreçades a pares i mares amb l’objectiu de millorar la comunicació amb els seus fills/es, augmentar i reforçar les competències educatives, acompanyar-los en l’anàlisi i reflexió sobre les seves relacions amb ells, etc.  El Consell Social de Torà és una iniciativa de l’Oficina tècnica d’Inclusió social del Consell Comarcal amb la col·laboració de l’Ajuntament de Torà i la participació d’entitats i professionals de diferents serveis d’atenció a les persones a Torà. 

Consell Comarcal Segarra