Torà s'adhereix a la campanya "Tracta'm be" del Consell Comarcal

28/03/2017

Torà és un dels municipis de la Segarra que s’ha adherit a la campanya “Tracta’m bé” del Consell Comarcal que promou el bon tracte a les persones grans. Paral·lelament a la campanya el Consell Comarcal ofereix als municipis de la comarca xerrades per debatre i opinar sobre el tracte a la gent gran. 

Concretament, és una xerrada on es projecta un vídeo fòrum “La Marinada” que tracta sobre la relació pares i fills. Marinada és un curtmetratge protagonitzat per Pe Cruz ambientat a la Segarra, en què, a través de la relació entre un pare, un fill i l’Alzheimer, es parla sobre el tracte, la cura i el respecte a les persones grans. 

La xerrada va a càrrec de l’educadora social del Consell Comarcal, Pilar Vilajoana. A la presentació va participar la consellera comarcal de serveis socials al Consell, Núria Magrans, àrea responsable de l’actuació. La consellera va donar la benvinguda i va explicar el treball que es fa des del Consell Comarcal sobre el bon tracte a les persones grans de la comarca a través de la campanya que ja s’està portant a terme a més de la meitat dels municipis de la comarca.

La xerrada va tenir lloc a la sala d’actes de l’Ajuntament i oberta a tothom. La rebuda va ser notable, prop d’una quinzena de persones van participar.

Consell Comarcal Segarra