Cervera celebra les Festes del Carme

18/07/2017

Aquesta festivitat va néixer fa 27 anys per fomentar el comerç del centre de la ciutat. Enguany es van viure les actuacions dels Sardanistes, els Bombollers i els Geganters

Els veïns del barri del Carme de Cervera van celebrar un any més les Festes del Carme. Aquesta festivitat que s’estén pel Carrer Combat, el Carrer Hospital i el Carrer Rondes de la capital de la Segarra va néixer fa 27 anys arrel de la iniciativa del comerciants del barri per tal de donar un impuls al comerç. I es que, el Carrer Combat és, a dia d’avui, un dels punts comercials més important de la ciutat. 

Tres institucions locals com són els Bombollers, els Geganters i els Sardanistes van ser els encarregats d’amenitzar la festa, amb una petita cercavila i una exhibició a la residència per a gent gran Mare Güell, on durant més de mitja hora la gent de la tercera edat va gaudir d’aquestes actuacions. 

La festa va cloure amb un sopar popular al Carrer Combat que es va allargar amb un concert  a càrrec del grup orquestral “Banda Sonora”.

Albert Morales