Els Reis Mags arriben a la Segarra

05/01/2017

Ribera d'Ondara ha celebrat la visita dels Reis amb focs artificials i un berenar popular

Després del llarg viatge des d’Orient i tot i tenir feina arreu del món, Els Reis Mags  s’han deixat veure pels carrers de tots els pobles i ciutats de la Segarra. A Cervera, la rua ha començat a l’avinguda mil·lenari i ha finalitzat a la plaça major on els més petits s’han pogut atansar a Ses Majestats per explica’ls-hi els seus desitjos. 

Per altra banda, els patges han estat els encarregats de fer realitats aquets somnis i, després d’haver escoltat un per un els desitjos dels nens i nenes, han passat tota la nit repartint regals a tothom. 

Els reis però no només han fet cap a Cervera. Al municipi de Ribera d’Ondara s’han fet tota mena de preparatius per rebre’ls. Xocolata desfeta, projeccions audiovisuals i castells de foc han estat algunes de les activitats que han preparat els veïns. Un cop arribats al poble, els Reis Mags han fet una ofrena al nen Jesús i després s’han dirigit al local social per fer els parlaments i escoltar més desitjos. 

Centenars de persones han assistit als parlaments dels Reis al municipi de Ribera d’Ondara, on aqueta celebració és una de les més especials de la comarca.