Guissona celebra la 14ena edició del Premi Jordi Pàmias

25/04/2017

Ja fa catorzè anys que Guissona celebra el certamen literari de poesia Jordi Pàmias, destinat a alumnes de primer de primària fins a segon de batxillerat, passant per cicles formatius. A partir de totes les obres guanyadores se'n publica la recopilació de poemes, enguany sota el títol SOTA L'OMBRA D'UN POEMA.

Més de 130 nens i nenes van ser els guanyadors de l'edició d'enguany del certamen, on cada grup classe, és obsequiat amb un primer, un segon i un tercer premi, escollits per un jurat format pels professors de l'Escola Municipal de Música.

El passat divendres, aquests infants i joves van ser convocats a la sala poliesportiva de l'INS Guissona juntament amb les seves famílies, en un acte d'entrega de premis presidit per l'Alcalde, Xavier Casoliva; la regidora de cultura i educació, Gemma Franquesa i el poeta, Jordi Pàmias.

L'acte a més de comptar amb la lectura de poemes per part del mateix Jordi Pàmias, també va comptar amb la participació de l'orquestra de l'Escola de Música, formada per 30 músics, la qual va obsequiar als participants amb temes com Mamma Mia i temes d'Elton John i Queen.

Tots els guanyadors van pujar a l'escenari on van ser obsequiats amb un llibre, un xec regal per bescanviar amb llibres o material escolar i amb un diploma. L'acte va comptar amb un important nombre d'assistents que entre alumnes, mestres i familiars rondava les cinc-centes persones.

Des de la regidoria de cultura i educació s'agraeix la tasca que es fa des dels centres per promoure el gust per l'escriptura i sobretot per la poesia, retent així homenatge al poeta fill de la vila, en Jordi Pàmias

Ajuntament Guissona