Més de 90 professionals a la Fira del Gran Boc

26/08/2017

La Fira celebra 20 anys de la seva primera edició i ha ampliat els seus horaris per a que l’aquelarre no sigui només una festa nocturna

La Universitat de Cervera acull la Fira del Gran Boc des d’aquest dissabte a les 10 del matí. Un horari diferent al de les passades edicions, ja que la fira sempre inaugurava dissabte a la tarda. Amb aquest canvi horari, es vol intentar que l’aquelarre no sigui només una festa nocturna, i que els assistents a la festa, també puguin fer activitats al llarg de tot el dia. 

La Fira del Gran Boc compta enguany amb un total de 92 parades del món esotèric, alimentari i de roba, i es que aquesta fira és un referent en el món de la bruixeria a Catalunya i compta amb professionals vinguts d’arreu d’Espanya. 

Un dels primers actes que s’han pogut veure aquest dissabte al matí a la fira, ha estat el de les Bruixes de Burriac, que a través de cançons, danses i alguns secrets, han ensenyat als més petits a preparar una Festa Bruixa. Al llarg del cap de setmana es calcula que passin per la Fira del Gran Boc unes 15.000 persones.
Albert Morales