Óscar Palazón guanya la 12ena edició del Premi 7 Lletres

08/07/2017

La novel·la guanyadora és “Els Complements del nom” ambientada en un barri de la perifèria urbana on els protagonistes lluiten per arribar a final de mes

La biblioteca de Guissona va acollir l’acte de lliurament de la 12ena edició del concurs “7 lletres. El premi Literàri i més coses”, una iniciativa nascuda des del Consell Comarcal de la Segarra, la Fundació Pedrolo i el Centre Municipal de Cultura de la Paeria de Cervera en homenatge a l’escriptor de la comarca Manuel de Pedrolo. El certèmen, que cada any es veu més consolidat, va rebre enguany un total de 34 exemplars que es van haver de senyir als peculiars requisits del concurs, com són un màxim de 77 pàgines i l’obligatorietat de que les obres contiguin 7 petites històries. 

El guanyador va ser el lleidatà, afincat a Tarragona, Óscar Palazón, amb l’obra “Els Complements del Nom”, ambientada en un barri de la perifèria urbana on els protagonistes lluiten per arribar a final de mes. Palazón, que va escriure aquesta novel·la al 2010, va ser premiat amb un xec de 7.000€ i l’edició del llibre a càrrec d’Editorial Pagès. 

L’acte de lliurament del premi 7 Lletres, va estar amenitzar amb un perfomance literària i va cloure amb un refrigeri pel assistents.  

Albert Morales