Propostes per al cap de setmana

28/04/2017

Les propostes pel que de setmana que proposa la Segarra TV són les següents:

Avui, divendres, finalitza la 2na Mostra de Cinema de Muntanya de Cervera amb les projeccions de Jurek i La Liste. Serà a les 21:30 a la Sala Francesc Buireu i l’entrada és gratuïta.

Dissabte 29, a Vallferosa es celebrarà la festa de Sant Marc i Santes Creus. Al llarg del matí es podrà gaudir d’una exposició fotogràfica als peus de la Torre, sobre la pròpia Torre i el poble de Vallferosa. A les 12h es celebrarà una missa a l’església i un cop finalitzada, l’Associació de Vall d’Espases de Cervera i les Caramelles d’Ardèvol, faran actuacions per a tots els assistents.

A la tarda, al Paranimf de la Universitat de Cervera es podrà viure un concert de la Jove Orquestra de Ponent, que celebra el seu cinquè aniversari. Serà a les 19h.

El mateix dissabte a Concabella finalitzarà el 1r Festival de Jazz amb l’actuació de “Canela Llombart Rossy Trio”. Ho organitza l’Associació Amics del Castell de Concabella i es durà a terme a les 19h.

I diumenge dia 30, en el  marc de la Festa de Sant Marc i Santes Creus, es farà una caminada des de Torà fins a la Torre de Vallferosa. Hi haurà la possibilitat de fer el recorregut llarg de 19km o el curt, de 9km.

 

Bon cap de setmana!

Albert Morales