Tot a punt pel foc i les bruixes

25/08/2017

S’espera que entre 20.000 i 25.000 persones d’arreu del país vinguin a l’Aquelarre

Ànimes deambulant, corbs observadors, esquelets i moltes, moltes bruixes inunden des de fa uns dies els carrers de Cervera, i es que a la capital de la Segarra ja està tot a punt per celebrar-se la quarantena edició de l’Aquelarre. Mentre els operaris de l’Ajuntament converteixen els patis de la Universitat en el centre neuràlgic de la bruixeria i l’esoterisme a través de la fira del Gran Boc, a l’escola Josep Arques, els més petits de la ciutat treballen per a que l’aquelarret de dissabte a la tarda, es recordi durant tot l’any. 

Els escenaris de la Plaça Pius XII i de la Plaça Major ja estan preparats pels concerts. Per la seva banda, a l’espai de Cal Racó s’està treballant a contracorrent amb el muntatge i escenografia dels espectacles de la festa. La purga de l’ànima i els misteris de la mort seran el fil conductor de la quarantena edició de l’aquelarre. 

Unes 400 persones col·laboren en la realització de la festa i s’espera que hi assisteixin entre 20.000 i 25.000 ciutadans no cerverins.

Albert Morales