Cervera ampliarà el servei de bus urbà

15/03/2017

El servei seguirà comunicant el cas antic amb el centre de la ciutat i, en un futur, afegirà noves línies a altres barris

Amb les obres al centre històric de Cervera, l’ Ajuntament  va implantar una prova pilot de servei de bus urbà per anar del casc antic al centre de la ciutat. Arran dels bons resultats d’aquesta prova i la satisfacció entre els veïns, la Paeria ha decidit establir aquest servei de bus de forma permanent. 

Les novetats dins del nou pla de mobilitat de Cervera no s’acaben aquí, i es que l’objectiu de la Paeria és ampliar aquest servei a altres zones de la ciutat que queden aïllades com poden ser el Barri dels Ametllers o la Ciutat Jardí. 

A diferència de la prova pilot, que era de caràcter gratuït, quan aquest servei es faci extensiu a tota la ciutat, s’haurà de pagar un preu simbòlic per evitar-ne un mal us. El cost del servei rondaria els 20.000 € anuals i serà la primera iniciativa que es prendrà dins del pla de mobilitat de Cervera, que redactaran aquest mateix any els serveis tècnics municipals.  

Albert Morales