Molt moviment a Torrefeta i Florejacs

16/08/2017

La Morana es vesteix de llarg per festa major 

Prop d’un centenar de veïns de La Morana van compartir anècdotes en el sopar de poble que es va fer el dissabte 12 d’agost en un dels primers actes de la seua festa major. Durant el dia es va engalanar el poble amb una senyera gegant i es va fer una tirada popular de bitlles. El diumenge es va celebrar la missa major, un vermut i el ball llarg amb la participació d’unes tres-centes persones vingudes de tota la comarca. Les darreres activitats van ser cucanyes pels més petits, campionats de botifarra i dòmino, la xocolatada popular i una projecció a la fresca. L’organització valora molt positivament l’alta participació d’enguany especialment en el ball llarg.

Florejacs omple la plaça per festa major 

Cent-setanta comensals van omplir la plaça major de Florejacs en el sopar de celebració de festa major. Els dies 14 i 15 d’agost, un seguit d’activitats per a grans i petits es van dur a terme en diversos espais: jocs d’aigua pels infants a la bàscula; sopar, ball i DJ a la plaça; missa major en honor a la Mare de Déu, amb la benedicció de coca; un elaborat vermut popular;  i tirada de bitlles i futbolí humà a l’era del castell, entre altres activitats. El veïnatge va valorar molt positivament la varietat en els actes realitzats en honor a la seua patrona.

Bany nocturn a Sedó 

Cent-cinquanta persones van participar en el sopar a la fresca que es va realitzar el dilluns 14 d'agost a les instal·lacions de la piscina de Sedó. El sopar va acabar amb el bany a la fresca, que va ser molt participat gràcies al bon temps que va fer. Organitzat pel Centre Social de Sedó i Riber, aquesta activitat nocturna complementava les proposades per celebrar la festa major del poble.

Ajuntament Torrefeta i Florejacs