Ascens històric del Cervera- Segarra Femení, C.F

14/07/2017

Jugaran al Grup 2 de la Segona Divisió Nacional Femenina, on hi figuren els equips de Catalunya, el País Valencià i de les Illes Canàries

L’equip de Futbol Sala Femení Cervera – Segarra, jugarà l’any que ve a la 2na divisió nacional espanyola.

La notícia ha arribat setmanes després de finalitzar les competicions ja que, a priori, les de la Segarra no havien de pujar perquè només pujava el 1r classificat (Sabadell) i elles van quedar en el segon lloc de la classificació.

Tenint l’ascens tan a prop, van decidir enviar una carta a la Federació Catalana de Futbol perquè tinguessin en compte la seva candidatura en cas de que algun equip de la 2na divisió nacional espanyola renunciés a jugar aquesta competició. La carta es va enviar a la Federació Espanyola de Futbol que, a dia 14 de juliol de 2017, ha fet públic l’anunci de que el “Cervera- Segarra Femení, C.F” jugarà a nacional, després de la renuncia d’un equip, del que encara no s’ha fet públic el seu nom.

Les de Cervera jugaran la temporada 2017-2018 al Grup 2 de la Segona Divisió Nacional Femenina, on hi figuren els equips de Catalunya, El País Valencià i de les Illes Canàries, i on seran les úniques representants de la província de Lleida.

L’ascens a Nacional també comporta un ascens en despeses arbitrals i trajectes, que s’hauran de pal·liar amb nous patrocinadors. La Federació Catalana de Futbol subvenciona els viatges a les Illes Canàries.

Per arrodonir l’any, la jugadora de l’equip cerverí Núria Morales s’ha proclamat pixixi de la categoria amb 46 gols en 23 partits, només un per sobre de la jugadora de l’Altafulla Susana Mallén.

Albert Morales