Catalunya i Irlanda, unides pel basquet

04/07/2017

L’intercanvi va començar l’any passat amb les jugadores del C.B. Cervera viatjant a Irlanda. Enguany son les irlandeses les qui visiten La Segarra.

La cultura catalana i la irlandesa s’han apropat per segon any consecutiu amb el bàsquet com vincle entre tots dos països. Si l’any passat, les jugadores de les categories mini i pre-infantil del Club Basquet Cervera van passar una setmana a la ciutat irlandesa de Killester, enguany són les jugadores irlandès les qui han visitat la capital de la Segarra.  Aquest intercanvi va ser iniciativa de les mares de tres jugadores que, amb el suport del club i amb molta dedicació, han aconseguit tirar-ho endavant. 

Les jugadores irlandeses van arribar a Cervera el divendres 30 de juny i marxaran el 7 de juliol. Durant aquesta setmana no només han dedicat el temps als entrenaments, sinó que han fet diferents activitats amb les famílies d’acollida, han jugat un torneig contra altres equips catalans i han fer una excursió a Barcelona on van poder veure la Sagrada Família, el Camp Nou  o la Pedrera. 

En aquest intercanvi hi han participat un total de 13 joves irlandeses i dues entrenadores que afirmen haver-se enamorat dels paisatges i el clima de la Segarra.

Albert Morales