El Museu de Cervera inaugura l'exposició "Marc Márquez, el títol més perseguit"

29/01/2017

En aquesta exposició l'artista Tomás Cantón plasma a través de la pintura una escena representativa de Marc Márquez en cada un dels circuits del mundial

El Museu de Cervera, amb la col·laboració de l’Official Fanclub Marc Márquez, ha presentat una nova exposició que té com a protagonista l’actual campió del món de moto GP. Es tracta d’una exposició artística en la que el pintor madrileny Tomás Cantón ha passat a la pintura 18 fotografies del mundial 2016 amb Marc Márquez damunt la moto, celebrant victòries o concentrat abans de les carreres. 

L’artista es considera un apassionat de les motos i les seves primeres pintures basades en el món del motor es remunten a l’època de Nieto, Lawson i Spencer. En aquesta exposició en homenatge a Marc Márquez, Cantón, s’ha basat en les fotografies de Jaime Olivares, fotògraf de l’equip Repsol Honda en els Grans Premis de Moto GP. 

Amb aquesta exposició, el Museu de Cervera, que compta amb una exposició permanent de Marc Márquez, amplia la oferta dirigida als seguidors del pilot cerverí. Les pintures de Tomás Cantón es podran visitar fins el 26 de febrer.