Les noies del F.S.F. Cervera – Segarra, a punt per la 2na Divisió Nacional Espanyola

06/09/2017

Serà el primer equip femení de futbol sala de la província de Lleida que jugarà en aquesta categoria en tota la història de la competició

Les jugadores del Futbol Sala Femení Cervera- Segarra jugaran la temporada 2017 -2018 a la Segona Divisió Nacional Espanyola. Serà el primer equip femení de futbol sala de la província de Lleida que jugarà en aquesta categoria en tota la història de la competició. Les de Cervera van aconseguir l’ascens sota les ordres de Mohamed Zathi, que encara el seu segon any al club amb molt bones sensacions, però sabent que el sal qualitatiu i competitiu de la categoria, exigirà el 200% de cada jugadora. 

L’ascens a la Segona Divisió Nacional Espanyola requereix un pressupost de 17.000€, només per cobrir despeses, una quantitat que es triplica respecte l’any passat. Per aconseguir aquesta xifra de diners, les jugadores han iniciat un Verkami i compten amb una ajuda de l’ajuntament, una altra de la diputació i col·laboracions d’empreses locals, tot i així encara els hi falta un gran patrocinador per assegurar la seva presència a la categoria.  

L’equip ha fet quatre reforços respecte l’any passat i en el grup on jugaran la temporada 2017 – 2018, hi ha equips catalans, valencians i de les Illes Canàries.  

Albert Morales