Nous equipaments a la zona esportiva de Cervera

05/09/2017

Les instal·lacions d’street workout compten amb anelles, cordes, bancs i barres, són d’accés gratuït i estan obertes al públic matí, tarda i nit

Des de fa poc més d’una setmana, Cervera compta amb una nova infraestructura a la zona esportiva de la ciutat. Es tracta d’un conjunt d’elements, com són barres, anelles, cordes i bancs per a la pràctica de l’exercici físic a l’aire lliure, basat en la filosofia de l’street workout. Les instal·lacions són d’accés gratuït i estan obertes al públic matí, tarda i nit. 

Les instal·lacions estan ubicades entre el poliesportiu i les piscines cobertes, ocupant l’espai de les antigues piscines municipals. L’objectiu d’aquesta nova zona però, no és limita només a l’exercici físic, sinó també en la cohesió social, i es que ja són molts els veïns de Cervera que s’han atansat a aquest equipaments en els pocs dies que han passat des de la seva inauguració. 

Durant aquest estiu, a la zona esportiva de Cervera, també s’hi han aixecat dues pistes de pàdel que s’inauguraran oficialment aquest setembre i que funcionaran a través d’una aplicació mòbil per fer les reserves.

Albert Morales