Only Woman, la jornada esportiva de la Segarra dedicada a les dones

12/10/2017

La sortida no competitiva oferia la possibilitat de fer-la corrent o en bicicleta i en totes dues modalitats hi havia 2 recorreguts

Per segon any consecutiu Cervera ha acollit la “Only Woman”, una sortida esportiva no competitiva adreçada exclusivament a les dones i que oferia la possibilitat de fer-la corrent o en bicicleta. En aquesta segona edició hi han participat una setantena d’esportistes que han aprofitat la diada del 12 d’octubre per recórrer els camins de la Segarra.

En la categoria “runner” s’oferia un circuit curt de 8km, on hi ha pres part la major part de dones inscrites,  i un de llarg de 16km. 

El gruix de participació d’aquesta edició però, s’ha concentrat en les bicicletes. En la categoria sobre rodes també hi havia una opció llarga de 35 km i una de curta de 25. L’objectiu de la jornada però, no era creuar la línia de meta en la primera posició, sinó pedalar amb la resta del grup i gaudir dels camins i les trialeres del recorregut. 

La “Only Woman” també es du a terme en altres punts de Catalunya i, en el cas de Cervera, l’organitza Oci Esports, Fondistes de Cervera, Woman BTT i el Club Ciclista Cervera.

Albert Morales