Propostes per al cap de setmana

10/02/2017

Dissabte dia 11 arrenca la 1ra edició del Festival de Jazz de Concabella, que s’allargarà durant els dos caps de setmana següents. El cicle comença  amb un concert de Aishah Davis Quintet. Seguirà el 4 de març amb els Afro Blue i finalitzarà el 29 d'abril amb Canela llombart Rossy Trio.
Els concerts es realitzaran al Castell de Concabella a les 7 de la tarda i, en finalitzar, se servirà una copa de cava. L'aforament és limitat. El preu és de 10€ el socis i 13€ no socis.

Dissabte, també, a partir de les 11h fins a les 13.30h es realitzaran, al Pavelló Poliesportiu de Torà, una trobada de joc lliure (2 a 4 anys) i jocs pre-esportius (5 a 7anys. Podran gaudir de diferents materials i espais i com sempre amb el millor ambient i companyia.
També es donarà fruita per esmorzar i aigua per a tots/es els/les participants/es de la trobada. 

Diumenge, a Sant Ramon es celebrarà una nova edició de la “SanRUNmon”, una cursa de 23 km i amb un desnivell de 800m. Una cursa dura, un recorregut escarpat i amb la incertesa del temps.

Finalment, diumenge a les 19:00 h, al Gran Teatre de la Passió, es representarà l’obra “Avui No Sopem”. Una comèdia de Pep Anton Gómez i els actors Jordi Banacolocha, Maife Gil, David Bagés, Sussana Garachana i Mercè Martínez