Propostes per al cap de setmana

25/03/2017

Aquest cap de setmana podràs gaudir d’un gran ventall d’activitats que t’atansem des de la Segarra TV. 

Dissabte al matí l’Associació de Comerciants de Cervera inicia la campanya de primavera  i per celebrar-ho, regalarà una planta a tothom que compri en els establiments de la ciutat. A més, al llarg de la tarda hi haurà actuacions en directe de musica, Dj’s i espectacles en diferents carrers del centre.

El mateix dissabte de 11 a 12.30 h, a Cervera es durà a terme de forma gratuïta una visita pel casc antic i centre històric per veure com han quedat les obres i conèixer la història d’aquets carrers. 

A la nit, també a la capital de la Segarra, es celebrarà la Nit de l’Esport, on es reconeixeran els esportistes i equips més exitosos de l’últim any. L’acte es durà a terme al Pavelló Polivalent a partir de les 21:30. 

A Guissona també es durà a terme un sopar. En aquest cas el “Sopar de Dones de Guissona i Comarca”, que organitza l’Associació de Dones Nèvia i es celebrarà al pavelló petit a les 21h. 

Diumenge de 10 a 14h, el Gran Teatre de la Passió de Cervera oferirà una nova representació de la Passió de Crist. 

Finalment, cal recordar que diumenge a la tarda s’inicia una nova temporada del mundial de motociclisme al circuit de Qatar. Enguany els germans Márquez són pilots candidats al títol en les seves respectives categories. La carrera de Moto 2 serà a les 18:20 i la de Moto GP a les 20:00. 

Bon cap de setmana!

 

Albert Morales