Propostes per al cap de setmana

07/04/2017

Aquestes són les propostes que et fem des de la Segarra TV per aquest cap de setmana.

 

Avui mateix, divendres, a la Sala Francesc Buireu de Cervera es projectaran els films “Meru” de Jimmy Chin i “E.B.C 5.300m” de Léonard Kohli, inclosos dins de la 2na Mostra de Cinema de Muntanya. Les projeccions començaran a les 21:30 i l’entrada és gratuïta.

 

Dissabte a les 11h, a Cervera, es farà una Visita Guiada de les Obres de Transformació del Centre Històric de Cervera a càrrec del Paer en Cap , Ramon Royes, i de l’intèrpret del patrimoni Armand Forcat.

Tot seguit, a les 13h, es farà un maridatge de cervesa i música a l’Església de Sant Domènec.

 

En el marc del Festival de Pasqua, dissabte a les 21h al Paranimf de la Universitat, es podrà viure un recital a càrrec de les noves veus corals del “Cor Infantil Amics de la Unió” i “Els Cors del Conservatori de Cervera”. L’entrada costarà 6€ per als menors de 12 anys i 12€ pels adults.

 

A Guissona, també dissabte, és durà a terme la tercera Festa del Margenet en una diada reservada als més petits de la comarca. La jornada començarà a les 17h.

 

Recordem també que dissabte dia 8 es farà una nova representació de la Passió de Crist al Gran Teatre de la Passió de Cervera i que els germans Márquez disputaran una nova carrera del mundial de motociclisme al circuit Termas de Río Hondo, a  Argentina.  L’Àlex correrà diumenge a les 19:20 i el Marc a les 21:00.

Albert Morales