Propostes per al cap de setmana

12/05/2017

Des de la Segarra TV et proposem les següents activitats per fer durant aquet cap de setmana:

Avui mateix s’està duent a terme la 5ena edició del  “Maria Canals Porta Cua” a Cervera. Una jornada que posa a disposició del públic 2 pianos de cua per tal que puguin ser tocats i escoltats per tothom. El pianista Daniel Ligorio oferirà una master class a les 18:30 i un recital a les 19:30. 

L’agrupament escola de Cervera, “Coll de les Savines”, celebra el seu 45é aniversari i ho farà amb un concurs de paelles d’arròs que es durà a terme dissabte a la Universitat. 

El mateix dissabte a Cervera, entre les 18 i les 20:30 h, es celebrarà la 2na festa solidària “Implica’t per les entitats socials de la Segarra”. Els actes tindran lloc al Casal. 

I aquest dissabte dia 13, també es celebra, a les piscines cobertes de Cervera, la Novena edició del Trofeu Fira Sant Isidre de Cervera amb 9 clubs i 426 nedadors. 

I a Guissona, també en dissabte, es farà una sortida a la Maternitat d’Elna, organitzada per l’Associació de Dones Nèvia. La sortida serà a les 7h del matí des de la Plaça de la Plana i tindrà un cost de 35€, on s’hi inclou el viatge, un esmorzar a la Jonquera i l’entrada a la Maternitat.

 

Bon cap de setmana!

Albert Morales