Al·legacions al Reglament de Participació Ciutadana de Cervera

11/05/2017

Els grups parlamentaris ERC, CUP i MES, creuen que el document redactat pel Govern de la Paeria és poc clar i no aporta rés respecte l’antic reglament

Els grups parlamentaris d’ERC, MES i la CUP de Cervera, han presentat aquest dijous dia 11, una esmena a la totalitat al Reglament de Participació Ciutadana que el Govern de la Paeria va aprovar el passat 4 d’abril.

Segons aquests grups parlamentaris, el Reglament es va aprovar sense tenir en compte els partits de l’oposició ni tampoc a la ciutadania. A més a més, consideren que el document aprovat no segueix cap seqüència lògica i que hi ha dificultats en la comprensió del text. 

A part de l’esmena a la totalitat, els representats D’ERC, MES i la CUP han presentat més de 20 al·legacions al Reglament de Participació Ciutadana de forma individual i 4 més de conjuntes en les que es denuncia que el nou reglament no aporta res respecte l’antic o que hi ha una manca de protecció cap al ciutadà. 

També s’han presentat tres esmenes al Reglament Orgànic Municipal.  Totes aquestes accions s’explicaran en un acte obert a la ciutadania el proper dijous 18 de maig a l’Església de Sant Joan.

Albert Morales