Joan Tardà: “El Govern Català complirà amb la ciutadania”

08/09/2017

El portaveu d’ERC, juntament amb Teresa Forcades i Josep Lluis Clèries, van presidir una conferència a l’Església de Sant Domènec

En ple moment d’ebullició política després d’haver-se aprovat la llei del referèndum i de tramitar la llei de transitorietat, tres activistes del procés constituent català com són Joan Tardà, Teresa Forcades i Josep Lluís Cleries van presidir una conferència a l’Església de Sant Domènec de Cervera. Tots tres convidats van definir el moment pel que passa el país d’històric i, malgrat els entrebancs que pugui posar el govern central per a la celebració del referèndum, estan convençuts de que s’acabarà duent a terme. 

L’ex Conseller de Benestar i Família i actual portaveu de Convergència Democràtica al Senat Josep Lluís Clèries va animar als catalans a no tenir por a anar a votar. Per la seva banda, Teresa Forcades, creu que hi pot haver repressions cap a alguns líders polítics, però trobaria estrany que el govern central fes una actuació de violència. 

L’acte va ser organitzat per Segarra per la Independència i Òmnium Cultural Segarra-Urgell. Aquestes mateixes formacions estan preparant  una sortida a Barcelona l’onze de setembre on hi assistiran unes 500 persones. 

Albert Morales