La CUP de Cervera destinarà part dels seus fons econòmics a ajuts per a projectes socials de la ciutat

23/05/2017

Des de la CUP de Cervera s'ha engegat la campanya "Diners al carrer. Activem el retorn social" amb l’objectiu de donar suport i fomentar el desenvolupament d'iniciatives i projectes amb voluntat de transformació social a la ciutat o entorn més proper.

Aquests fons econòmics procedeixen del romanent de les retribucions dels plens municipals al càrrec electe de la CUP-PA a la Paeria des de l’inici de la legislatura, que seguint el codi ètic del partit i per decisió de l’Assemblea Local, el regidor no obté beneficis econòmics per a exercir el seu càrrec.

Els destinataris d’aquests ajuts són les entitats, associacions, col·lectius i/o plataformes sense ànim de lucre, que desenvolupin la seva activitat a Cervera, municipis veïns o de la comarca, o que la seva activitat supramunicipal generi efectes sobre la ciutat.

L'aportació es destinarà a projectes que fomentin la justícia social, l'ecologisme, el feminisme, els drets de les persones LGTBI, la solidaritat internacionalista, la llengua catalana i la cultura popular, els drets humans i la pau, el dret a l'autodeterminació dels pobles o la lluita per a la independència dels Països Catalans.

En aquesta primera convocatòria del Retorn Social, la CUP destina un total de 1500€, dividits en dues línies a optar: fins a 1.000 € (l'ajut es correspondrà a un 50% del total del pressupost del projecte); o bé fins a 500 € (en aquest cas l'ajut concedit serà del 100% del pressupost del projecte).

La decisió dels projectes escollits serà a base d’un procés participatiu obert a tota la ciutadania.

Podeu trobar més informació al web http://cervera.cup.cat/.

 

CUP Cervera