Cloenda dels tallers “Créixer en família” a Cervera

12/12/2017

Els tallers, que s’han impartit de manera rotativa a les tres escoles de primària de la ciutat, han permès a les famílies intercanviar experiències i rebre assessorament en l'educació dels fills

El cicle de xerrades “Créixer en família” sobre criança i educació positiva ha acabat la tercera edició amb la participació d’uns 20 pares i mares, que han pogut rebre informació sobre l’educació dels fills. Durant sis sessions s’ha parlat de diferents temesrelacionats amb la criança de nens i nenes de 6 a 12 anys.
Els tallers, que s’han impartit de manera rotativa a les tres escoles de primària de la ciutat, han permès a les famílies intercanviar experiències i rebre assessorament en l'educació dels fills. Laura Villaró ha estat la psicòloga encarregada de dinamitzar els tallers, que s’han desenvolupat durant els mesos d’octubre i novembre.
Els participants d'aquesta edició han trobat eines i recursos per criar els seus fills en una educació en positiu. Amb l'acompanyament de la psicòloga, les famílies podienresoldre els dubtes mútuament i escoltar els testimonis de la resta del grup.
Els tallers s'organitzen des de la Regidoria d'Educació de la Paeria de Cervera, amb el suport del Programa “Créixer en família” del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i de la Generalitat de Catalunya.
Paeria de Cervera