El conseller comarcal de turisme, Sr. Vicenç Roig, visita el restaurant de Montfalcó Murallat en vigílies de la seva reobertura

22/11/2016

EL restaurant portava uns mesos tancat. Les noves propietàries han decidit reobrir-lo ja que creuen indispensable aquest servei en una població tan petita

El restaurant de Montfalcó Murallat reobrirà les seves portes el dia 3 de desembre. El local que ha estat tancat els últims mesos, ha canviat de propietaris i ara funciona de la mà de l’Anna i de la Sofia. Les noves propietàries han apostat per obrir el restaurant conscients de la necessitat d’oferir aquest servei en una població petita però emblemàtica i que rep moltes visites al llarg de l’any.

El restaurant obrirà de dimarts a diumenge al migdia, vespres amb reserva. Més endavant, preveuen obrir de forma regular migdia i vespre.

L’Anna i la Sofia destaquen que els productes que oferiran seran de proximitat perfectament escollits per donar a conèixer les seves creacions.

La nova direcció de l’establiment va contactar amb l’Àrea de Turisme del Consell Comarcal de la Segarra per explicar-los el seu projecte. Per aquest motiu, el conseller comarcal de turisme va voler visitar el restaurant per donar la benvinguda a les dues emprenedores i alhora desitjar-los-hi molta sort en aquesta nova etapa.