Gran part de Cervera sense internet durant un dia i mig

21/11/2017

L’avaria ha afectat als clients de Movistar d’algunes zones de la ciutat. El conservatori o la Paeria han estat alguns dels principals perjudicats

Els clients de Movistar de Cervera s’han quedat sense internet ni línia fixa de telèfon durant un dia i mig. L’avaria es va originar a primera hora d’aquest dilluns i no ha estat fins dimarts al migdia quan s’ha solucionat. L’incident no ha arribat a afectar a tota la ciutat però si que ho ha fet en la majoria de barris, incloent el centre de la ciutat, el casc antic o la urbanització de la ciutat jardí. Durant aquestes 36 hores en les que ni internet ni telèfons han estat operatius, els problemes s’han acumulat pels veïns i institucions de les zones afectades com la Paeria, el Conservatori o comerços que no han pogut fer cap de les gestions administratives que tenien programades. 

El Paer en Cap de Cervera ha lamentat aquesta situació i la lentitud de la companyia de comunicacions per resoldre el problema. Des de Movistar no han donat detalls dels motius de l’avaria i només han comunicat que s’ha tractat d’una incidència massiva a la ciutat.

 

 

 

Albert Morales