Jordi Masferrer guanya la 15a edició del Premi Jove Emprenedor a la Segarra

19/12/2017

El Consell Comarcal ha lliurat els premis de la 15a edició del Premi Jove Emprenedor a la comarca

Jordi Masferrer ha estat el guanyador de la 15a edició del Premi Jove Emprenedor a la Segarra amb el projecte Motodual a Cervera. El primer premi dotat de 1.000 euros ha estat atorgat pel conseller comarcal de Joventut al Consell Comarcal, Jordi Porta. Motodual ha estat obsequiat com a idea empresarial per la innovació i la tecnologia. El projecte Motodual, està al CEI de Cervera i té una showroom on es pot veure, tocar i emprovar-se la roba i les proteccions del món del motor. A través d’una plataforma virtual es venen tots els seus productes i facilita l’accés a un ampli sector de la població i possibilitant oferir una amplia gama de productes a baix preu.

Ainhoa Barrionuevo, regidora a la Paeria de Cervera, ha lliurat el segon premi, valorat en 800 euros, a Jana Forn pel projecte Cal Xamora. Cal Xamora és una casa rural situada a Biosca amb capacitat per a 12 persones, i que potencia que els clients coneguin les peculiaritats, els menjars, la fauna, la vegetació de la zona.

Finalment, l’Oficina Jove ha entregat un tercer premi de 500 euros a Loredana Pavel amb el projecte Aventura Park, situat a Guissona, on l’objectiu del projecte és poder oferir a les famílies un espai on els nens/es puguin passar bones estones jugant amb piscines de boles i laberints. A més, també ofereix fer les celebracions d’aniversaris.

El Premi Jove Emprenedor de la Segarra es realitza des de l’Oficina Jove del Consell Comarcal amb la idea de premiar joves emprenedors amb idees revolucionàries que ajuden a fer créixer econòmicament la comarca.

Infolleida