La Fira Mercat de Nadal de Cervera aposta fort per la xocolata

10/12/2017

Per segon any la fira es celebra en dos caps de setmana, amb diverses activitats i tallers per a tota la família

El centre de Cervera ha acollit aquest dissabte la segona i última jornada de la Fira Mercat de Nadal. En aquesta ocasió l’esdeveniment ha volgut incidir en un producte característiques de les festes de Nadal, com és la xocolata, i per aquesta raó se li ha dedicat un espai al mercat on es concentren els cinc productors de xocolata cerverins, i on es realitzen diversos tallers.

Després de l’èxit de la Fira Mercat de Nadal de Cervera l’any passat, quan es va celebrar en dos caps de setmana, la paeria ha tornat a apostar per aquest mètode.

Creu Roja també ha participat en aquesta edició de la fira, amb la seva campanya de recollida de joguines, que enguany arriba a la seva 25a edició amb l’objectiu de què tots els infants puguin estrenar una joguina durant aquestes festes.

A més de la quarantena de parades que ha participat en aquesta segona jornada de la Fira Mercat de Nadal, també s’han realitzat jocs per als més petits, s’ha servit brou calent, i s’han realitzat diverses activitats durant tot el dia.

Francesc García