La Passió de Cervera una gran oportunitat educativa

29/11/2017

La primera de les cites que s’han agendat es el càsting d’actors i actrius, on s’hi  buscaran tot tipus de personatges i en el que les persones podran lluir-se en les seves dots interpretatives

La Passió de Cervera comença la temporada 2018 amb moltes ganes, després de tres temporades amb el director artístic el Sr. Jordi Purtí que ha consolidat un futur molt interessant en l’espectacle, ara retorna a les seves arrels cerverines amb un renovat equip jove i actiu que entoma la direcció artística de forma col·legiada amb 4 membres que realitzaran diferents canvis escenogràfics i artístics i actualitzaran la representació en diferents fases. 

Els quatre membres de l’equip són: Mariona Dalmases, David Mora, Joan Ninot i Gemma Palà, tots ells de Cervera i vinculats d’alguna o altra manera amb el món del teatre des de fa molts anys. L’equip es proposa renovar l’espectacle i encaminar-lo a l’actualització de les noves tecnologies respectant sempre la tradició i el patrimoni teatral que conserva el Patronat de la Passió, recollit en els quadres pictòrics dels germans Salvador, fets expressament per donar vivesa i emfatitzar la realitat de les escenes teatrals. 

La primera de les cites que s’han agendat es el càsting d’actors i actrius, on s’hi  buscaran tot tipus de personatges i en el que les persones podran lluir-se en les seves dots interpretatives, per tal de realitzar algun dels papers principals de l’obra. Aquest càsting es farà el dilluns 4 de desembre a les 20.30 hores del vespre en el mateix Gran Teatre de la Passió. 

L’equip de direcció assenyala que aquesta es una oportunitat única, per tal de donar sortida a les múltiples persones de la província de Lleida i rodalies que volen créixer en el món de la interpretació i volen fer-se un lloc en el món professional, donat que la Passió de Cervera es un espectacle de gran format que incorpora múltiples disciplines artístiques, com música, dansa, interpretació escènica i dramatúrgia teatral. 

Cal assenyalar que actualment la Passió de Cervera gaudeix de la participació d’actors principals que venen de les comarques tarragonines i de diferents indrets de Catalunya, donat que la Passió de Cervera s’encamina amb la voluntat de configurar un espai de treball i coneixement per a futurs actors i actrius del nostre país. 

Passió de Cervera