Propostes per al cap de setmana

21/04/2017

Des de la Segarra TV et recordem que aquest cap de setmana tens un munt de propostes per fer.

Dissabte a les 8h arrenca la 6ena edició de la cursa cicloturista “La Clàssica dels Murs”, que tindrà sortida i arribada a Cervera. La competició oferirà un circuit curt de 90 km i un total de 7 murs, i un circuit llarg de 150 km i 16 murs. En total hi ha uns 700 inscrits, entre ells un equip francès i un de noruec.

Al vespre, al Castell de les Sitges, es durà a terme la primera desfilada de l’Associació de Dones de la Segarra. La desfilada “Vestim Segarra” mostrarà les col·leccions de la temporada primavera-estiu de les dissenyadores de la comarca en un espai majestuós.

El mateix dissabte, a les 17h, a Guissona es viurà una actuació castellera amb la presència de les colles castelleres de Berga, de l’Alt Empordà i de Guissona. L’actuació commemorarà els 10 anys de vida dels Margeners.

I a Cervera, de 19:30 a 21 h es farà una Trobada de Bestiari que organitza l’Assemblea de Joves de Cervera. I, també al llarg del dia, la jornada sobre salut “Cuida’t en la que es duran a terme 21 activitats entre les 10 i les 19h al Centre Cívic de Cervera i on hi haurà un vermut saludable gratuït per tothom.

 

Diumenge, diada de Sant Jordi, tots els pobles de la comarca promouran activitats, però calen destacar les de Cervera i les de Guissona. A Cervera es durà a  terme la cercavila “La Llegenda de Sant Jordi” a càrrec dels alumnes de La Caserna i dels Bombollers de Cervera; i a Guissona, l’espectacle “Sant Jordi i la princesa Poesia” a càrrec de “Fes-t’ho com Vulguis”, que tindrà lloc a la Plaça major a la una del migdia.

A més a més, diumenge també es celebrarà la 2na edició de la cursa Trail de l’Era, que organitzen els Fondistes de Cervera i que oferirà dos recorreguts: un de 9km i un de 21km, per camins i corriols. La sortida serà a les 9:30 a la Plaça Major.

Recordem també que aquest cap de setmana torna el campionat de motociclisme des del Circuit de les Amèriques, a Austin. La cursa de Moto GP arrencarà a les 21:05 i la de Moto 2 a les 22:05.

 

Bon cap de setmana.

Albert Morales