Set obres públiques al municipi de Montoliu

17/01/2017

Ametlla de Segarra, Montoliu, Vilagrasseta i la Guardia-Lada han estat els nuclis on s'han dut a terme aquestes actuacions

El municipi de Montoliu de Segarra ha finalitzat un total de set actuacions públiques en diferents nuclis. A Ametlla de Segarra ha sigut on s’han fet més actuacions, 3 en total, on s’ha canviat l’aglomerat del C/Major, s’ha pavimentat el C/Gràcia i s’ha construït un accés a la Torre per dins el poble. Per altra banda, el nucli veí d’Ametlla de Segarra, Vilagrasseta, també ha patit unes obres d’actuació: s’hi ha construït un mur d’escullera per assentar la part del pati del col·legi del poble. 

A Montoliu també s’hi ha fet dues actuacions. Una al cementiri on s’hi ha fet obres d’assentament per reparar els moviments i les esquerdes de la zona i una altra a la Plaça de la Pau on s’hi ha construït un mur de formigó, s’ha canviat tot el paviment i s’han reparat les pèrgoles. 

Totes aquestes actuacions, juntament amb una petita intervenció a la Guardia-Lada, han tingut un cost d’uns 198.000€ finançats per la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Lleida.