160 alumnes participen a la trobada anual de la Zer

23/03/2018

Les quatre escoles rurals de la Segarra s’han trobat a Sant Antolí per treballar els mitjans de comunicació a través d’activitats vinculades a aquesta temàtica

Sant Antolí ha acollit la trobada anual de les escoles rurals de la Segarra. Aquesta ha estat la 30 edició d’aquesta reunió on hi han pres part 160 alumnes i 25 professors de les escoles de Sant Ramon, Les Pallargues, Sanaüja i Sant Antolí. Enguany les activitats han girat entorn als mitjans de comunicació, una temàtica escollida, com sempre, per l’escola amfitriona i que els alumnes d’aquest centre han treballat al llarg de l’any per poder explicar als altres col·legis quina és la seva importància.

Al llarg del matí els alumnes de les quatre escoles han pogut experimentar de primera mà algunes de les professions vinculades als mitjans de comunicació a través d’un taller de croma de televisió, emissió en directe per la ràdio, un taller de fabricació de mòbils i tauletes i altres activitats que han transcorregut dins i fora de l’escola. I es què els mitjans de comunicació són, a dia d’avui, un element importantíssim per als més petits de la societat.

La trobada de la Zer de la Segarra es celebra sempre el divendres abans de setmana santa i esdevé una gran oportunitat per retrobar-se amb amics i compartir experiències.

Albert Morales