40 anys del Centre Excursionista de Guissona

27/09/2024

Es va fer una celebració al pavelló 11 de Setembre, amb un dinar popular, la presentació de la nova junta i activitats a l'aire lliure

El Centre Excursionista de Guissona va celebrar el seu 40èaniversari amb un dinar popular al pavelló 11 de Setembre, amb més de 300 participants. Es va presentar la nova junta presidida per Anna Pla, agraint la tasca de l'anterior president, Txema Morera. La celebració va incloure una caminada popular i una prova d’orientació.

Amb 800 socis, l'entitat és la més gran de Guissona i destaca per organitzar activitats com la Marxa dels Castells i la Cursa de Muntanya Alta Segarra, així com diverses sortides mensuals. També ha estat clau en festes locals com el carnaval i el Mercat Romà.

Fundat el 1984 per famílies locals aficionades al muntanyisme, el Centre Excursionista va promoure activitats com cursets d'esquí, que han fomentat l’afició a aquest esport. Recentment, ha impulsat iniciatives com la primera Cursa Backyard Ultra a Lleida. La celebració va incloure una exposició de fotografies de la prova 40 anys, 40 cims i 40 dies.

Més informació -> Clica aquí
Infolleida