Accident a l’Eix Transversal amb un ferit molt greu

22/03/2018

El sinistre ha obligat a tallar els tres carrils en direcció Manresa durant tres hores i ha deixat un ferit molt greu i dos de lleus

Fort accident al Km 92 de l’eix transversal on s’hi han vist implicats dos camions i una furgoneta. El sinistre ha passat a les 12:47 hores d’aquest dijous quan un dels camions ha quedat avariat i ha hagut de ser atès per la furgoneta de trànsit. Amb els dos vehicles aturats, ha arribat el segon camió en qüestió que ha desplaçat enfora de la via a la furgoneta i acte seguit ha encalçat per darrere el camió avariat.

El conductor del segon camió ha resultat ferit molt greu i ha quedat atrapat al vehicle durant dues hores i mitja, durant aquest temps una vintena de bombers han treballat per excarcerar la cabina i finalment l’han pogut socórrer a les 15h per ser traslladat en helicòpter a l’hospital de Bellvitge. Per la seva banda l’altre camioner no ha resultat ferit i els dos passatgers de la furgoneta, ferits lleus.

L’accident ha obligat a tallar en un primer moment dos dels tres carrils de la C-25 i, una hora desprès del sinistre, s’ha tallat també el tercer carril provocant retencions quilomètriques fins a quarts de quatre de la tarda.

El xoc s’ha produït a l’alçada de Sant Ramon, en direcció Manresa, i fins els llocs dels fets s’hi han desplaçat dues ambulàncies, un helicòpter, sis dotacions de bombers i quatre dels Mossos d’Esquadra.

Albert Morales