Agents Rurals denuncien dos caçadors per repoblar conills sense autorització a Torà

18/07/2018

Els agents del CAR incrementen les actuacions en àrees de caça, molt especialment en les que s’ha detectat amb anterioritat indicis o evidències d’una gestió incorrecta de l’acotat

El Grup Especial de Verins i Antifurtivisme (GEVA) dels Agents Rurals ha denunciat dos caçadors per repoblar conills sense autorització dins una àrea privada de caça al terme municipal de Torà, a la Segarra.

Els caçadors denunciats no tenien autorització i no van poder acreditar la procedència dels exemplars de conill. Tampoc disposaven de cap guia de transport per tal de comprovar el seu correcte estat sanitari. Els denunciats havien alliberat els animals dins unes instal·lacions a mode de sistema d’aclimatació temporal per facilitar la seva adaptació al terreny.

Aquesta mateixa àrea ja havia estat denunciada amb anterioritat per irregularitats en la seva gestió cinegètica per ús d’arts prohibits de caça. És per això que els Agents Rurals incrementen les actuacions en àrees de caça, molt especialment en les que s’ha detectat amb anterioritat indicis o evidència d’una gestió incorrecta de l’acotat.

Infolleida