Albert Guinovart i la Coral Ginesta preparen el concert sota l'autovia

12/06/2018

Les entrades anticipades ja estan a la venda a la botiga SOL MAJOR de Cervera

Aquest divendres dia 8 de juny, el reconegut i prestigiós pianista català ALBERT GUINOVART va venir a la ciutat de Cervera, a fi i efecte de dur a terme un assaig de preparació conjunt amb la CORAL GINESTA DE CERVERA, que sota la direcció de XAVIER PUIG, estan preparant el Xè Concert sota l'Autovia, que tindrà lloc el capvespre del DISSABTE dia 30 de juny. En acabar l'assaig, que va tenir lloc a l'auditori municipal, tant ell com els membres de la Coral Ginesta van fer-se una foto de família, ja que l'experiència i el caliu creat van ser realment entranyables per a tots!.
Enguany, el concert del túnel presenta un repartiment de luxe, ja que s'hi podran escoltar diverses obres del mateix Guinovart i que comptaran amb la seva presència al piano, destacant el TE DEUM i els MUSICALS, ja que alguns d'aquests han tingut un més que notable ressò mediàtic dins del panorama musical català; a més, compartiran escenari amb la Coral Ginesta, el COR PAX  de Sabadell, la soprano MARTA MATHEU, el tenor TONI VIÑALS, el Marc Castellà a l'orgue i en Ramon Torramilans a la percussió.
Com a principal novetat d'enguany, també cal destacar que el túnel sota l'autovia també es convertirà en un veritable indret per poder-hi dur a terme un SOPAR - DEGUSTACIÓ enmig de la natura i al cor de la Segarra, ja que a les vuit del vespre s'obriran les portes del túnel per tal que tots aquells que ho desitgin ja puguin gaudir d'aquesta experiència gastronòmica i musical. Les entrades anticipades ja estan a la venda a la botiga SOL MAJOR de Cervera.
Coral Ginesta