Àlex Màrquez guanya la primera prova virtual de MotoGP

01/04/2020

Alex Márquez s'ha proclamat campió de la primera carrera virtual de MotoGP entre diversos pilots de la graella. Sis voltes al circuit de Mugello en el joc de la PlayStation MOTOGP19. El petit dels germans Márquez es va imposar a Peco Bagnaia i Maverick Viñales.

Aquesta iniciativa està emmarcada sota la campanya 'stay at home', quedat a casa. Un total de 10 pilots van acceptar el repte i a més de l'Alex, Bagnaia i Viñales s'hi van sumar Lecuona, Aleix Espargaro, Joan Mir, Rins, Quartararo, i Oliveira.

D'altra banda, el vuit vegades campió del món Marc Márquez no va poder superar al seu germà petit i va finalitzar en cinquena posició. L'Alex aprofitava a les xarxes socials per fer broma de la seva victòria i assegurar que era el debut somiat amb Honda.

A més, va acabar per davant del seu company d'equip el Marc que assegurava que ha de practicar una mica més. La següent prova serà el pròxim dotze d'abril i s'incorporaran pilots com Petrucci, Dovizioso, Pol Espargaro i Brad Binder en substitució d'algun dels pilots que han corregut en la primera prova d'aquest MOTOGP virtual.
E. Cortijo i A. Bergés