Antonio Mariscal guanya per primera vegada el concurs de pintura ràpida de Guissona

01/07/2019

El passat dissabte, 29 de juny es va celebrar el CONCURS DE PINTURA RÀPIDA DE GUISSONA, enguany el guanyador ha estat Antonio Mariscal Luque

El passat dissabte29 de juny va tenir lloc a Guissona la cinquena edició del concurs de pintura ràpida, en aquesta edició, tot i la calor, hi van participar 11 pintor provinents d'arreu del territori català que van pintar diferents espais, entre els que destaquen els porxos de la plaça major, les fonts del poble i l'Ajuntament.

El concurs de pintura rapida de Guissona va sorgir fa cinc anys en homenatge al reconegut pintor local Josep Maria Grau i Pujol i enguany ha comptat amb un jurat de reconegut prestigi. La regidora de cultura, Agnès Pla; un membre de la família Grau-Pujol: Alba Cuñé i tres professionals del món de l'art: Carlota Herbia, Joan Codina i Lídia Mulero.

El primer premi de 400€ i amb la possibilitat d'exposar a la sala GRAU-PUJOL ha estat per Antonio Mariscal Luque; el segon premi, de 200€ per Antonio Darias Martínez; el tercer, de 100€ per Josep Manel Aznar Díaz; el quart, per Lluís Puiggros; el cinquè per Enric Besora i el sisè per Nestor Sanchiz.

Enguany les obres presentades han sigut obres d'alta qualitat, fet que ha fet difícil la valoració del jurat.

Els pintors han ambientat els carrers del nucli històric durant tot el matí amb unes obres que seran exposades durant tot l'estiu a l'Espai Grau-Pujol donant la possibilitat també de ser adquirides per qui ho desitgi.

Infolleida