Anul·lada la Festa Major de Les Oluges a causa de la crisi del coronavirus

14/04/2020

Des de l’ajuntament es proposa mantenir aquesta celebració d’una manera diferent

La Festa Major de Les Oluges, prevista pel cap de setmana del 18 i 19 d’abril, finalment quedarà suspesa degut a la situació d’alarma causada pel coronavirus. L’ampli programa d’actes que s’havia planificat des de l’Ajuntament no podrà tirar endavant, però gràcies a la originalitat, la creativitat i la tecnologia, la festivitat d’enguany sobreviurà amb la col·laboració de tots els veïns i veïnes del municipi.

Des de l’ajuntament es proposa fer una “Festa Major Virtual” a través de fotografies i instants de les festes majors viscudes al municipi (Les Oluges, Santa Fe i Montfalcó), i es fa una crida a la ciutadania perquè col·labori en aquesta iniciativa.

El material fotogràfic es pot fer arribar a l’ajuntament a través del correu electrònic [email protected] o per whatsapp al 650290488, indicant – si és possible – l’any, la descripció, l’autor/a i el lloc de la instantània. Amb el recull es farà una exposició virtual a la web i, quan les condicions ho permetin, la mostra passarà en format físic i s’exposarà al poble.

De moment els continguts s’aniran publicant i actualitzant constantment en una nova secció de la web municipal, anomenada “Festa Major Virtual 2020”.

Esperem que tothom participi en aquesta iniciativa i animem a la població a remenar els àlbums de fotografies de les seves llars.

Infolleida