Arrenca la Festa Major de Cervera

21/09/2018

El grup de percussió Bombollers ha estat l'entitat homenatjada d’enguany i el conseller de cultura a l’exili, Lluís Puig, ha estat el pregoner per via telemàtica

Cervera ha obert les portes de la festa major amb el tradicional reconeixement a una de les entitats locals de la ciutat. Enguany ha estat el grup de percussió Bombollers, qui ha rebut aquest homenatge, fruit del seu caràcter perseverant, implicació ciutadana i llarga trajectòria de l'entitat, nascuda al 1994. Javier Carbonell, membre fundador del grup ha rebut una placa de les mans del paer en cap, abans de dirigir unes paraules als presents en aquest acte solemne.

La cerimònia s’ha succeït amb la lectura del pregó, que ha anat a càrrec del conseller de cultura a l'exili Lluís Puig i que s'ha fet, per primera vegada en la història de la ciutat, per via telemàtica. Els veïns de Cervera han sentit les paraules del conseller a travès d'un projector situat a la plaça major.

Montserrat Puig, germana del pregoner de la festa major de Cervera ha exercit les funcions de l'homenatjat i ha fet una crida popular per a que les mobilitzacions en suport dels polítics exiliats o empresonats continuïn vives mentre aquests segueixin mancats de llibertats.

Albert Morales