Èxit en la 21ena edició de la Fira de l’Ou de Sant Guim

11/06/2017

Jordi Basté ha recollit els “Ous de Plata” i al llarg del dia s’han repartit 20.000 ous als assistents i se’n han cuinat 2.000 més per esmorzar

20.000 ous repartits gratuïtament, 2.000 ous ferrats cuinats per servir, també de franc, a l’hora d’esmorzar, més de 80 expositors de roba i de menjar, mestres artesans de tots els àmbits i centenars de persones per presenciar-ho. Així ha estat la 21ena edició de la Fira de l’Ou de Sant Guim de Freixenet que s’ha celebrat al llarg de tot el cap de setmana i que s’ha presentat amb novetats força curioses com el concurs “No m’esclafis els ous”, on dotze parelles han competit llençant-se ous des de 10 metres d’alçada amb l’objectiu d’encertar al cap de la seva parella. 

El periodista Jordi Basté ha estat la personalitat homenatjada d’enguany amb el lliurament dels Ous de Plata. Basté, un dels comunicadors més rellevants del territori català és actualment el director del programa “El Mon” de Rac 1 i compta amb 600.000 oients diaris. 

La tradicional trencada d’un ou gegant de xocolata ha estat l’acte principal del cap de setmana que s’ha allargat amb una carretillada de foc i un berenar per a tots els assistents, gentilesa de l’empresa Pastoret de la Segarra.

Albert Morales